Hoe was 2020 voor…

Kurt Declercq

Dit onthoud ik van 2020
Dat toeval bestaat.

Het mooiste dat ik in 2020 zag was de Zee in De Panne na lange tijd opgesloten te zijn in ons kot.

Deze muziek heb ik leren kennen in 2020
De nieuwe plaat ‘Ultimate Success Today’ van Protomartyr. Straf, straf, straf!

De mooiste film die ik dit jaar zag was ‘1917’ van Sam Mendes. De film werd in one-take opgenomen … je volgt de soldaten zonder onderbrekingen door de loopgraven, sloten en gebombardeerde huizen. Opnieuw: straf, straf, straf!

Het beste dat ik gelezen heb in 2020
Rauw en alsof‘, het debuutroman van Valerie Tack

Het meest hoopvolle moment van 2020 waren twee kort opeenvolgende kleine momenten. Een (digitale) samenkomst van sociaal werkers tijdens ‘Sterk Sociaal Werk’ en de (again digitale) samenkomst van de Vlaamse collega’s die het project DIALOOG gaan uitrollen. We geven nooit op, en duwen terug. #Terugduwwerk.

In 2021 kijk ik uit naar … onbezorgd samen zijn met familie, vrienden, een pintje gaan drinken, theater en concerten, concerten, concerten, en ja … concerten!

Waar vind je mij in 2021
Eindelijk weer ergens (echt) onderweg! Te voet, met de fiets of de trein … maakt allemaal niet uit. Als het maar onderweg is, nieuwsgierig naar de vele schaduwhoekjes die we in 2020 niet konden ontdekken.

Dit mag je van V+ verwachten in 2021
2021 moet en zal het jaar van de dialoog worden. Zowel het project DIALOOG waar ik samen met vele collega’s uit Vlaanderen, en uit vele sectoren, het ga hebben over betekenisvolle gerechtigheid en herstel in de samenleving. Maar ook dialoog tout court. Mensen moeten weer echt klappen met elkaar!

Machteld Cambier

Dit onthoud ik van 2020
De kracht, de samenhorigheid, de solidariteit die mensen blijven hebben ondanks corona.

Het mooiste dat ik in 2020 zag.
de zonsondergang in Wijtschate

De mooiste film die ik dit jaar zag
The Two Popes‘ met Jonathan Pryce en Anthony Hopkins in de hoofdrol

Het beste dat ik gelezen heb in 2020
Rusteloos‘ van Walter Damen en Hilde Vandermeeren, een thriller uit een trilogie. Nu nog ‘Bodemloos’ en ‘Meedogenloos’ lezen. Hilde Vandermeeren is een van mijn docenten Psychologie.

Het meest hoopvolle moment van 2020
De juiste diagnose die mijn mama kreeg

In 2021 kijk ik uit naar… het weer kunnen knuffelen…

Waar vind je mij in 2021
Op mijn stalen ros op weg naar overal en nergens.

Dit mag je van Vormingplus verwachten in 2021
spetterende, warme, leerrijke, vormingen en projecten.

Ook Maarten en Nathalie beantwoordden deze vragen! Klik hier voor de post!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s